Tervetuloa Todellisuuteen ! Uutuudella on harvoin itseisarvoa. Muutos ei ole suinkaan aina parannus.

Homoliittoja propagoidessa vääristellään kristinuskoa - Iltalehti 17.4.2014

Näin pääsiäisen alla monet mediat innostuvat kirjoittamaan Jeesuksesta, kristinuskosta ja kirkosta. Median rehvakkaaseen tyyliin ne lupaavat paljastaa "totuuden Jeesuksesta". Sigh! Taas kerran.

Kirkkokunnat ja kristityt ovat luulleet 2000 vuotta tietävänsä totuuden Jeesuksesta, onhan se Raamattuun hyvin dokumentoitu. Mutta onneksi meillä on uusi ja uljas media, kuten Iltalehti, ja paremmintietävät (="Bessewisser" Deutsch.) toimittajat, kuten Pihla Hakala. Turha siis ihmisten lukea Raamattua, tai käydä kirkossa, riittää kun lukee Iltalehteä ja uskoo Pihla Hakalan uutta teologiaa! Siellä on Korkein Totuus!

Uljaassa artikkelissaan Pihla kirjoittaa isolla otsikolla:

 

"Näin Jeesus Puhui

Homoista

Homoseksuaalisuudesta Jeesus ei sanonut mitään. mahdollisesti siksi ettei se hänen aikanaan ollut mitenkään eriskummallista. Itse asiassa monet alkukirkon johtajista olivat avoimesti homoja. Vasta monta vuosisataa myöhemmin kirkko keksi tehdä homoudesta syntiä."

 

Eipä tuo perversiteetti ollut vierasta kreikkalaiselle, eikä roomalaiselle kulttuurille, se on totta. Ei Jeesuksellekaan. Mutta se ei todellakaan kelpaa todisteeksi siitä, että Jeesus olisi hyväksynyt homoseksuaaliset teot.   Jeesus on suorasanaisesti todistanut kannattavansa lakia: "Laista ei katoa pieninkään piirto...", juutalaisena rabbina siis Tooraa, Mooseksen viittä kirjaa, meidän kristittyjen Raamattumme viittä ensimmäistä Vanhan Testamentin kirjaa, missä homoseksi tuomitaan selkeästi.

Koska Jeesus siis yksikäsitteisesti käski kunnioittamaan Tooraa ja pitämään se, hän myös tuomitsi homoseksin harjoittamisen. Jos hän olisi muuta tahtonut homoseksistä julistaa, hän olisi sen erikseen poikkeuksena laista julistanut.

Paavali, jonka kirjoitukset löytyvät Raamatun Uudesta Testamentista, vahvistaa homoseksin synniksi. Paavali eli ja vaikutti Jeesuksen aikana. 

Sekä se, että Juutalaiset n. 3500v sitten jo Mooseksen kautta kirjatussa Jumalan tahdossa tuomitsivat homoseksin ja että Jeesuksen opetuslapsi Paavali, Jeesuksen aikana, samoin, asettaa huvittavaksi Pihlan väitteen siitä, että "kirkko vasta satoja vuosia myöhemmin olisi keksinyt tehdä homoudesta syntiä."

Jumala ilmoitti Moosekselle jo n.1500 eKr ja Jeesus opetti Paavalille n. vuonna 0, että homoseksi on syntiä, Jeesuksen opetuslapset, ja Raamatun kijoittajat tallettivat nämä opetukset. Niitä ei siis "kirkko keksinyt" vaan kirkko jatkoi Jumalan tahdon ja Jeesuksen opetusten kertomista ihmisille ja viemistä kaikille kansoille.

 

Se että jotkut kirkon jäsenet, jopa jotkut "alkukirkon johtajat" Pihlan mukaan (olisi kiva kuulla niitten "johtajien" nimiä, ja enemmänkin heistä) olivat homoja, ei myöskään muuta itse Raamatun opetuksia. Ihminen on syntinen ja turmeltuu helposti, ja sortuu toteuttamaan jopa oman vakaumuksensa vastaisia tekoja ja mielihaluja. Näistä on esimerkkejä kautta aikain. Elämmehän langenneessa maailmassa, ja ihminen on heikko.

 

Mutta kristinuskon opetukset ovat selkeät ja kirkkaat, ja ne on Raamatussa kirjattu sekä Vanhan, että Uuden Testamentin puolelle.

On uskomatonta, että jotkut silti yrittävät vääntää suoraa vääräksi, vähätellä ja vesittää Jumalan tahtoa. On vastenmielistä, että sitä tehdään valtamedian voimalla ja levikillä.

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

"Jeesus on suorasanaisesti todistanut kannattavansa lakia: "Laista ei katoa pieninkään piirto...", juutalaisena rabbina siis Tooraa, Mooseksen viittä kirjaa, meidän kristittyjen Raamattumme viittä ensimmäistä Vanhan Testamentin kirjaa, missä homoseksi tuomitaan selkeästi."
***********************************************************

Oletko ihan tosissasi? Siis jos olet ja pitäisi noudattaa viittä Mooseksen kirjaa, niin tiedät kai että kuolemantuomioita tulisi jakaa muun muassa noituudesta ja monesta muusta. Ja korvauksia pitäisi maksaa raiskauksista (siis teon tekijöille korvauksia) ja muuta hassun hauskaa... esim.

Viides Mooseksen kirja (22:23-29) antaa seuraavat rangaistusmääräykset raiskauksesta:
******************************************************************

"Jos mies makaa toiselle miehelle kihlatun koskemattoman tytön ja tämä tapahtuu kaupungissa, molemmat on vietävä kaupungin portille ja kivitettävä kuoliaaksi, tyttö siksi, että hän ei huutanut apua, ja mies siksi, että hän häpäisi toiselle vaimoksi luvatun tytön. Hävittäkää paha keskuudestanne.

Jos taas mies kohtaa toiselle kihlatun tytön kaupungin ulkopuolella, käy häneen käsiksi ja makaa hänet, mies on surmattava, mutta tytölle ei saa tehdä mitään. Hän ei ole tehnyt syntiä, josta rangaistaan kuolemalla, sillä tapaus on verrattavissa siihen, että joku käy toisen kimppuun ja tappaa hänet. Mies kohtasi kihlatun tytön asutuksen ulkopuolella, missä tytön avunhuutoja ei kuultu.

Jos mies kohtaa koskemattoman tytön, jota ei ole kihlattu, ja pakottaa hänet makaamaan kanssaan ja jos heidät nähdään, miehen on maksettava tytön isälle viisikymmentä hopeasekeliä. Miehen tulee ottaa häpäisemänsä tyttö vaimokseen, eikä hän saa hylätä tätä koko elinaikanaan."

************************************************************

Pieninkään piirto näistäkään laeista ei ole siis mielestäsi kadonnut, koska samoilta sivuilta nämä on otettu kuin ne tekstit, joissa esim. homo/lesbo/bi-seksuaalisuus on tuomittu. Ymmärrän kyllä että kirjaimellinen Raamatun tulkinta pistää esim. Timo Soinin uskomaan ettei naisista ole koskaan papeiksi jne. jne., mutta toivon syvästi ettei kirjaimellinen tulkinta pistä uskomaan kirjaimellisesti viiteen Mooseksen kirjaan, koska niiden noudattaminen toisi todellakin helvetin maan päälle kaikkine hulluine kivitystuomioineen (ikäänkuin elämä ei olisi tarpeeksi v-mäistä ajoittain jo muutoinkin). Ehkä siis ääri-kristityt voisivat vielä miettiä tuota "pieninkään piirto ei Wanhan Testamentin laeista katoa" -argumenttiaan...... please.

Sama kommentti pätee myös äärimuslimeille sukulais-uskontona ja pitkälti Vanhasta Testamentista matkittuine opetuksineen... profeetatkin ovat about samat, joten eipähän tarvitse ihmetellä liikaa. Äärimuslimeista näkee miten menisi, mikäli viittä Mooseksen kirjaa noudatettaisiin säntillisesti (plus Mohammedin omat kuviot siihen päälle). Ei olisi homoja ainakaan (olisivat varsin kuolleita tai kaapissa).

Käyttäjän bisi59 kuva
Dennis Holm

Terve,

Uskonnot pilaannuttavat kaiken,

-Rauhaa

Käyttäjän Minnamaarialax kuva
Minna-Maaria Lax

Viittaat ilmeisesti eduskunnassa käsiteltävänä olevaan tasa-arvoiseen avioliittolakiin. Kyseessä on kyllä ihan puhtaasti maallinen laki. Siinä ei puututa siihen, mitä kirkko tekee tai mitä ei.

Tahtoo usein ihmisiltä vaan mennä puurot ja vellit sekaisin tunnekuohussaan!

Jukka Mäkinen

Mietinpä vaan mitä se Jeesus ja ne 12 muuta kundia oikein puuhailivat keskenään. Jos se olikin todellinen syy ristiinnaulitsemiseen. Sokrates, Oscar Wilde,..onhan noita.

Heli Hämäläinen

Olen samaa mieltä Minna-Maarian kanssa, että lakialoite on maallinen.

Mutta keskustelen mielelläni uskonnosta.

1) Olen kuullut, että Mooseksen lain mukaisia rangaistuksia voi jakaa vain Jerusalemin temppelissä, joka Jeesuksen ennustuksen mukaisesti hävitettiin maan tasalle noin vuonna 70.

2) Jeesus opetti, että Jumalan valtakunta on tullut teitä lähelle. Ilmeisesti hän tarkoitti ihmisten sydämiä vai kuinka? Ihmisen sydämeen viitataan myös Luuk 11:

Jeesus ja Belsebul
14 Jeesus ajoi mykästä miehestä pahan hengen. Kun henki oli lähtenyt, mykkä mies alkoi puhua, ja kaikki hämmästyivät. 15 [i] Muutamat kuitenkin sanoivat: "Belsebulin*, itsensä pääpaholaisen, avulla hän pahoja henkiä karkottaa." 16 Toiset taas halusivat panna hänet koetukselle ja vaativat häneltä merkkiä taivaasta.

17 Mutta Jeesus tiesi, mitä heillä oli mielessä, ja sanoi:

"Jokainen valtakunta, joka jakautuu ja taistelee itseään vastaan, tuhoutuu, ja talot sortuvat toinen toisensa päälle. 18 Jos nyt Saatana taistelee itseään vastaan, kuinka sen valtakunta voi pysyä koossa? Tehän sanotte, että minä ajan pahoja henkiä ihmisistä Belsebulin avulla. 19 Mutta jos minä ajan pahoja henkiä ihmisistä Belsebulin avulla, kenen avulla sitten teikäläiset niitä karkottavat? Heistä te saatte itsellenne tuomarit. 20 Jos minä sitä vastoin ajan pahoja henkiä ihmisistä Jumalan sormella, silloinhan Jumalan valtakunta on jo tullut teidän luoksenne.

21 "Kun väkevä mies vartioi linnaansa ase kädessä, hänen omaisuutensa on turvassa. 22 Mutta jos toinen vielä väkevämpi hyökkää hänen kimppuunsa ja voittaa hänet, tuo väkevämpi ottaa häneltä aseet ja varusteet, joihin hän luotti, ja jakaa saamansa saaliin. 23 Joka ei ole minun puolellani, on minua vastaan, ja joka ei yhdessä minun kanssani kokoa, se hajottaa.

Saastaisen hengen paluu
24 "Kun saastainen henki lähtee ulos ihmisestä, se harhailee autioilla seuduilla ja etsii lepopaikkaa, mutta ei löydä. Silloin se päättää: 'Minä palaan kotiini, josta lähdin.' 25 Kun se sitten tulee ja löytää huoneensa lakaistuna ja hyvässä järjestyksessä, 26 se hakee seitsemän vielä pahempaa henkeä, ja ne tulevat sisään ja asettuvat sinne asumaan. Näin sen ihmisen tila on lopussa pahempi kuin alussa."

---

Eli ihminen on Herran huone, temppeli. Ihmisen sydän on se paikka, jossa Raamatun mukaan annetaan tuomio, ja tuomio on tunnustettava ennen kuin voi pyytää armoa synneistään. Saastainen henki palaa mikäli ei tunnusta oikeaksi Jumalan tuomiota.

3) Jeesus puhui paljon saastaisista hengistä, mutta ei maininnut homoutta. Jeesus ei luonnollisesti puhunut mitään Paavalistakaan, koska ei opettaessaan ollut häntä tavannut. Paavali eli alkuperäiseltä nimeltään Saulus Tarsolainen oli juutalainen fariseus, joka kääntyi kristityksi koettuaan ilmestyksen Damaskon tiellä. Me tiedämme hyvin mitä Jeesus ajatteli farisealaisista ja heidän lainluvustaan. Siinä saattavat unohtua oikeudenmukaisuus, laupeus ja uskollisuus. Jeesus halusi asettaa tuomitsemiselle rajat aviorikoksen tehneen naisen tapauksessa, tuomita voi vain jos on synnitön. Eli tuomiovalta kuuluu yksin Jumalalle. Samoin Jeesus opetti, että lakia ja profeettoja tulee tulkita rakkauden kaksoiskäskyn läpi. Eli homoakin tulee rakastaa lähimmäisenä kuin rakastat itseäsi. Ja vain noudattamalla Jeesuksen opetusta rakastat Jumalaa yli kaiken.

Tämä on ehkä nuhtelua, mutta Jorkka hyvä, kumpaa seuraat, Jeesusta vai seksiä? Kumpi on olennaista Sanassa? Hajoitat, et kokoa, kun teet homoseksuaalisuudesta tärkeimmän asian.

Jätä se seksi ihmisten väliseksi asiaksi. Se on omantunnonkysymys ja kristitty punnitkoon homoseksuaalisuuden omalla kohdallaan Jumalan kanssa. Ihminen on Herran huone, se saastuu tai on saastumatta sen mukaan mitä ihminen puhuu. Anna Jumalalle mikä on Jumalan ja keisarille omansa.

Käyttäjän elehtiaho kuva
Eira Lehtiaho

Jeesus tarkoittaa lailla 10:tä käskyä, joka on kaikkia
ihmisiä koskeva laki.

Mitkä ovat 10 kieltoa?

6 käsky: "Älä tee huorin"

Jeesuksen ei tarvinnut erikseen opettaa homouden olevan synti, koska kaikki sen tiesuvät, Jumalan aiemman siveyssäädöksen perusteella.
(Joka makaa miehen puolen kanssa, nin kuin naisen kanssa maataan, on se
kauhistus ja iljetys Herran edessä, heidät kivitettäköön.)

Esim, islamin uskoiset, jokainen islam uskovainen sen tietää ,niinkuin Islam-illassakin tv:ssä kuultiin.

Toimituksen poiminnat